Beste Visolie! TOP 5 Beste omega 3 Supplementen!

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende voedingssupplementen te verkrijgen op de markt. Zo zijn er verschillende vitaminen te verkrijgen, eiwitshakes om je spieren op te bouwen, maar natuurlijk ook verschillende visolie supplementen ze zijn tegenwoordig overal te koop! maar welke zijn nou betrouwbaar? dat vertellen we in dit artikel.

Deze body en fit supplementen zijn op de markt gebracht omdat ze goede eigenschappen hebben die voor ons van essentieel belang zijn. Het slikken van omega 3 is namelijk erg goed voor je hart, voor je hersenen, bloedvaten en voor vrouwen is het een goed supplement dat de hormoonhuishouding ondersteund.

Maar welke omega-3 capsules zijn nou de beste? Ik heb het voor je uitgezocht. Ga maar er maar eens goed voor zitten en lees maar met me mee.

Wat zijn vetzuren?

Omega 3 vetzuren zijn feitelijk niets anders dan meervoudige onverzadigde vetzuren. De bekendste zijn de alfalioleenzuur, ook Wel ALA genoemd en dan hebben we nog eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur ook wel bekend als DHA.

Wist je dat EPA en DHA vooral in vis en schaal/schelpdieren voorkomt en daarom bekend staan als vis vetzuren? EPA en DHA staan welbekend als vis vetzuren, maar kunnen ook uit andere voedingsbronnen worden gewonnen. Maar van alle bronnen is vis toch echt wel de belangrijkste bron.

Hoe herken je beste visolie supplementen

De concentratie omega-3 vetzuren die een capsule bevat is het belangrijkste om op te letten. Het gaat dan om EPA en DHA wat ik hierboven heb vertaald.

Wist je dat veel goedkopere producten vaak met grote letter vermelden dat hun product 1000 mg visolie bevat per capsule? Maar vaak wijst uit dat de concentratie werkzame omega-3 en DHA vaak erg laag is gedoseerd. Dat is raar, want daar gaat het nou juist om bij deze supplementen. Let dus zelf op de hoeveelheid EPA en DHA die een capsule bevat.

Tot slot is het belangrijk om te onderzoeken of de visolie wel gezuiverd is van gifstoffen. Want er kunnen in ongezuiverde visolie gifstoffen zitten zoals zware metalen en dioxines. Het andere bekende omega-3 vetzuur is ALA. Wist je dat dit vetzuur vooral in plantaardige oliën zit? Denk hierbij aan lijnzaadolie, koolzaadolie en walnootolie.

Beste visolie Top 5

Om voor jou de zoektocht wat minder ingewikkeld te maken heb ik een top 5 samengesteld van de beste omega-3 supplementen. Het scheelt jou weer zoeken naar de best verkrijgende supplementen. Het lijstje is als volgt opgemaakt:

1. Animal Omega

Animal Omega staat voor hoogwaardige kwaliteit en zuiverheid aan visolie.
Special ontwikkeld voor de die hard sporters, Animal omega bevat niet alleen omega 3 vetzuren maar ook nog eens 6.

Animal Omega

Bestel hier 30 packs voor €27,50 bij Body en Fitshop >>

2. Omega-3 Basis

Als we het over topmerken hebben scoort Now Foods als één van de beste.

De softgels Bevatten maar liefst 1000 mg visolieconcentraat en zijn zo gemaakt dat innemen een fluitje van een cent is.

kenmerken:

– 1000 mg visolieconcentraat
– 180 mg EPA en 120 mg DHA
– Bevat geen PCB’s

omega-3 basis

Lees hier 253 reviews van andere gebruikers >>

Bestel hier 100 softgels voor €13,90 bij Body en Fitshop >>

3. Omega-3 + Vitamine D3

Dit product van body&fit bevat niet alleen omega 3 maar ook nog eens 1000iu aan vitamine d3, 2 vliegen in 1 klap.

Dit product kan gebruikt worden bij zware inspanning of gewoon bij een dieet.

omega-3 + vitamine d-3

Bestel hier 180 capsules  voor €9,90 bij Body en Fitshop >>

4. Vegan Omega-3

Deze top kwaliteit vegan omega 3 is geheel plantaardig.

Geen rare bij of nasmaken de ideale vegan pil.

vegan omega-3

Bestel 30 Capsules voor €5,90 bij Body en Fitshop >>

5. High Quality Omega 3

Dit product bevat maar liefst 1000 mg zuivere omega 3 per capsule.

Beter ga je ze niet vinden!

omega 3 fish oil

Bestel hier 180 capsules  voor 11,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel hier 30 capsules  voor €3,90 bij Body en Fitshop >>

 

Tot slot

Het is heel goed mogelijk om je dagelijkse behoeften aan te vullen met omega 3 visolie. Zeker als je veel te weinig vis eet is dit een mooie manier om die tekorten op te vullen. Omega 3 supplementen zijn tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar. Het is echter wel belangrijk om er op te letten dat de visolie gezuiverd is. Anders kan het maar zo zijn dat je jezelf blootstelt aan gifstoffen. Onderzoek de top 5 maar eens.

Bestel je supplementen via Directafvallen.com! Wij hebben een samenwerking met de online aanbieders van supplementen, zoals: Body en FitshopBodylab, Dieet pro, protislank, Bodystore, Perfectbody en Body Supplies

Via de links hieronder ga je direct naar de beste supplementen aanbiedingen van deze betrouwbare webshops.

Wil je nog even rustig alle supplementen reviews bekijken?
Ga dan naar onze de review pagina

Recente Artikelen

Frisse bloemkoolrijst salade met tomaat en komkommer

Als je koolhydraatarm wil eten, zul je vast wel eens aan de populaire bloemkoolrijst salade hebben gedacht. Het is een goede manier om koolhydraatrijke...

Heerlijke koolhydraatarme kapsalon

Koolhydraatarme kapsalon? Een Kapsalon is een heerlijk gerecht met friet, shoarma, kaas en salade. Natuurlijk komt er vaak ook nog aardig wat saus bij...

Snelle keto recepten: Die jou vetverbranding een boost gaan geven…..

Ben je een voorstander van het keto dieet? Wil je graag op een verantwoorde manier van de overtollige kilo’s afkomen? Het is mogelijk door...

Simpele koolhydraatarme kippensoep met prei en wortel

Wie houd er nu niet van een simpele koolhydraatarme kippensoep?Een koolhydraatarme kippensoep is echt zo’n gerecht wat je eigenlijk op ieder tijdstip of seizoen kan...

Koolhydraatarme Broccolirijst salade als bijgerecht

Broccolirijst is een ingrediënt dat in elke koolhydraatarme keuken zou moeten voorkomen. het is veelzijdig, smaakvol en ook nog eens simpel te bereiden. Om...

Andere artikelen voor jou