Wat is de Beste multivitaminen 2019

Er zijn ontzettend veel body en fit producten te krijgen tegenwoordig. Zo heb je producten die onze spieren een boost geven tijdens intensieve sportactiviteiten bijvoorbeeld. Maar Er zijn ook allerlei verschillende soorten vitamines te verkrijgen die onze gezondheid moeten bevorderen. Maar welke zijn nu de beste multivitaminen 2019?

En Wat zijn nou eigenlijk de beste? Je wil natuurlijk niet voor iedere vitamine een andere pil, dus waarom zou je dan niet een pil nemen die alle vitamines bevat die belangrijk zijn voor ons? Precies. Daar hebben ze namelijk wat op bedacht: de multivitaminen pil. Het voordeel van een multivitaminen pil is dat je er maar een hoeft te slikken terwijl er allerlei verschillende vitaminen inzitten.

Ik heb in deze blog de beste multivitaminen van 2019 voor je opgesomd. Dat kan jou schelen ineen zoektocht naar de beste multivitaminen. Maar waarom zou je überhaupt vitaminen slikken? Ik ga het je uitleggen, lees maar eens met me mee.

We krijgen te weinig vitaminen binnen via voeding

Je kent het wel: je hebt een hele drukke dag achter de rug, en daardoor schiet het erbij in om gezond te koken. Wel herkenbaar toch? Wij zijn het dan min of meer gewend om een snelle maaltijd te eten, en meestal komt daar maar weinig groente in voor.

Vitaminen halen wij voornamelijk uit onze groenten en fruit consumptie, weinig groenten eten is dus niet verstandig. We krijgen daardoor te weinig vitaminen en mineralen A, B1, C, E, magnesium, kalium en zink binnen.

Als jij ook te vaak ongezond eet, dan moet je dit weten: er zijn supplementen die je vitaminen kunnen aanvullen. Zeker op dagen dat het je niet lukt om uitgebreid en gezond te koken.

Beste multivitaminen 2019

Mocht je interesse gewekt zijn dan heb ik de zoektocht naar de beste multivitaminen van 2019 al voor je gedaan. Dat scheelt jou weer werk, en je hebt gelijk de allerbeste in huis als je beslist ze direct te willen bestellen. De top 5 beste multivitaminen van 2019 zijn:

1. 24hr Men’s Pack – Body&Fit

Dit is het meest complete Men’s Pack van Body&Fit. Met maar liefst 13 speciale kruiden en supplementen, vitamines en mineralen, Omega-3 1000 mg, vitamine D3 3000IU en ZMA

24hr men's pack

Bestel hier 30 packs voor €19,90 bij Body en Fitshop >>

2. Opti-Men – Optimum Nutirion

Opti-Men voor mannen is meer dan alleen een multivitamine! Het supplement bevat de belangrijkste vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden zodat je meer uit je leven kunt halen.

opti-men

Bestel hier 90 tabletten voor €15,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel hier 180 tabletten voor €24,90 bij Body en Fitshop >>

3. ADAM – NOW foods

Adam is één van de beste superieur multivitamine mineralencomplex speciaal voor mannen. Het Bevat o.a. B-6 , B-12, ZMA en Saw Palmetto, 10,000 IU beta caroteen van CaroCare® en Inositol hexanicotinaat voor vitamine B-3.

Adan now food

Bestel hier 60 tabletten voor €26,90 bij Body en Fitshop >>

4. Daily Multi-Vitamine & Mineral – Swanson Health

Daily Multi-Vitamine & Mineral Van A tot Z een complete multivitamine voor mannen en vrouwen. Bevat o.a. Full Spectrum vitamines en mineralen, zeer uitgebalanceerde formule en 1 tot 2 capsule per dag is voldoende.

daily multi - swanson

Bestel hier 60 tabletten voor €26,90 bij Body en Fitshop >>

5. Multi Women – Body&Fit

De Multi women is speciaal voor vrouwen. In vorm, actief en sportief! Totaal van A tot Z Speciale groente- en fruit extracten Speciale enzymen Superfood a.o. Chlorella en spirulina 365 dagen per jaar in topvorm!

multi women

Bestel hier 30 tabletten voor €3,90 bij Body en Fitshop >>

Dit zijn allemaal hoogwaardige supplementen die elk goede eigenschappen. Zoek maar eens op het internet op welke jij denkt dat het beste bij je past.  Als jij je multivitaminen bij Body&fit bestelt kun je er vanuit gaan dat je altijd hoogwaardige supplementen krijgt.

Tot slot

Als je regelmatig te weinig groenten of fruit eet, dan zou het voor jou een oplossing kunnen zijn om voedingssupplementen te gaan gebruiken. Je wil je immers altijd op en top fit voelen, maar als je een vitaminen te kort hebt kan het wel eens voorkomen dat je je niet zo fit voelt. Juist voor deze mensen bestaan er multivitaminen supplementen die er voor moeten zorgen dat je vitaminen en mineralenpijl weer op orde komt of blijft natuurlijk.

Natuurlijk is dit slechts een aanvulling op je bestaande dieet, en kun je er geen maaltijd mee vervangen. Wel kunnen bepaalde vitaminen een goede bijdrage leveren aan je gezondheid. Ook werken sommige vitaminen goed mee aan je weerstand.

Recente Artikelen

Frisse bloemkoolrijst salade met tomaat en komkommer

Als je koolhydraatarm wil eten, zul je vast wel eens aan de populaire bloemkoolrijst salade hebben gedacht. Het is een goede manier om koolhydraatrijke...

Heerlijke koolhydraatarme kapsalon

Koolhydraatarme kapsalon? Een Kapsalon is een heerlijk gerecht met friet, shoarma, kaas en salade. Natuurlijk komt er vaak ook nog aardig wat saus bij...

Snelle keto recepten: Die jou vetverbranding een boost gaan geven…..

Ben je een voorstander van het keto dieet? Wil je graag op een verantwoorde manier van de overtollige kilo’s afkomen? Het is mogelijk door...

Simpele koolhydraatarme kippensoep met prei en wortel

Wie houd er nu niet van een simpele koolhydraatarme kippensoep?Een koolhydraatarme kippensoep is echt zo’n gerecht wat je eigenlijk op ieder tijdstip of seizoen kan...

Koolhydraatarme Broccolirijst salade als bijgerecht

Broccolirijst is een ingrediënt dat in elke koolhydraatarme keuken zou moeten voorkomen. het is veelzijdig, smaakvol en ook nog eens simpel te bereiden. Om...

Andere artikelen voor jou