Afslank Receptenbijbel Review

Mijn ervaringen met de Afslank Receptenbijbel review, Ik kocht het boek van Oscar Helm, en vertel je hier mijn ervaringen!

Al jaren vecht ik tegen wat extra kilootjes en in de loop van de jaren heb ik dan afslank-receptenbijbelook allerlei manieren uit geprobeerd om die kilootjes er weer af te krijgen.

Welke diëten en methoden ik ook geprobeerd heb, het haalde allemaal niet veel uit.

Ik heb mezelf op een streng dieet gezet waarbij ik echt honger heb gehad, ik heb bepaalde voedingsstoffen gemeden, ik heb werkelijk alles geprobeerd. En ja, ik viel daarbij af. Maar wel tijdelijk helaas.

Bij alle diëten die ik heb geprobeerd had ik de kilo’s die ik was afgevallen al snel weer terug. Het zogenaamde jojo-effect was dat.

Wil jij Fitter Worden met Recepten, Weekmenu’s & Meer

JA!, Ik wil fitter worden

 

Ik wil geen jojo meer zijn

afslank receptenbijbel

Maar op een gegeven moment was ik helemaal er helemaal klaar mee om een jojo te zijn. Ik wilde simpelweg mijn overtollige kilo’s kwijt en wilde ze ook niet meer terug.

In mijn zoektocht naar een methode of blijvend af te vallen kwam ik een receptenboek tegen.

Dat was de Afslank Receptenbijbel, geschreven door drs. Oscar Helm. En dat was dé oplossing voor mij.

7 BEWEZEN METHODES DIE NATUURLIJK AFVALLEN ONDERSTEUNEN
(456 mensen gingen je inmiddels voor)

Ik eet nu al een tijdje volgens de recepten uit dit boek en dat bevalt prima! Ik eet lekker, ik val af en ik zit lekker in mijn vel.

 

Hoe komt het toch?

Dat het moeilijk is om een dieet vol te houden? Bij de meeste diëten moet je streng houden aan de voorschriften.

Vaak komt het erop neer dat je dan een eenzijdig eetpatroon hebt waar niet veel variatie in zit. Er zijn veel regeltjes waar je je aan moet houden.

In een dieet zijn bepaalde voedingsstoffen uit den boze en mag je veel producten niet eten. Dat beperkt je nogal in wat je wel mag eten en komt het erop neer dat je vaak hetzelfde eet.

Op een gegeven moment gaat dit saaie eetpatroon je tegen staan en begin je langzaamaan te zondigen. Eerst maar af en toe natuurlijk, maar voor je het weet is het er weer in geslopen dat je alles eet.

En weer een poging om af te vallen mislukt.

Mijn Afslank Receptenbijbel Review

Met de Afslank Receptenbijbel heb ik mijn methode gevonden om af te vallen en toch lekker te kunnen eten.

Het kost me helemaal geen moeite om me aan het dieet te houden. Wat ook heel fijn is aan deze manier om af te vallen is dat het helemaal niet veel geld kost.

Vaak kost het je behoorlijk wat geld om je bij een diëtiste of afvalclub aan te melden. In dit geval hoef je slechts één keer een boek aan te schaffen.

Het boek is te verkrijgen in een vertrouwde papieren versie maar ook als ebook.

Gezonde recepten

Wat is die Afslank Receptenbijbel nou eigenlijk? In wezen bestaat de Afslank Receptenbijbel uit een verzameling gezonde recepten.

De subtitel van het boek zegt precies waar het om draait bij deze recepten, namelijk: “verbrand snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën met simpel te maken afslank recepten”.

Het zijn allemaal eenvoudig klaar te maken gerechten, dus dat is ook heel handig. Zoals de subtitel al zegt zit het geheim van deze recepten hem in de vetverbranding.

Er worden ingrediënten gebruikt die ervoor zorgen dat er een snelle vetverbranding op treedt. Met als resultaat dat je al etende blijft afvallen. Iets mooiers bestaat er toch niet?

Door de combinatie en afwisseling van de ingrediënten wordt er bovendien voor gezorgd dat je lekker en gevarieerd kan eten.

In het boek staan meer dan 100 recepten dus volop keuze. Iedereen kan er die recepten uit halen die hij of zij het lekkerste vindt.

 

Wat valt er te lezen in dit boek

Zoals je mag verwachten van een receptenboek, beval ook de Afslank Receptenbijbel volop lekkere recepten. Je kan kiezen uit uiteenlopende recepten met hoofdmaaltijden van onder andere vlees, vis of kip.

Maar ook voor de vegetariër zijn er recepten te vinden. Eet je sowieso geen vlees of wil je eens een dagje zonder dan kan je een gezond recept opzoeken.

De recepten zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Zo heb je de hoofdmaaltijden, salades, sauzen, dressings en niet te vergeten de desserts.

Alle recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden. En natuurlijk kan je er niet alleen zelf van genieten, ook de rest van je gezin kan er smakelijk van mee eten.

Om het je makkelijk te maken heeft de schrijver van dit boek al een aantal dagmenu’s samen gesteld. Je kan zelfs al een week vooruit plannen aan de hand van de weekmenu’s.

Handig voor als je zelf eens een keer geen inspiratie hebt wat je wilt eten. Dan pak je er gewoon een dag- of weekmenu bij.

direct afvallen e-book

Die dag of week hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken of je wel een gezond en uitgebalanceerd eetpatroon hebt want het is al voor je samen gesteld. Tegelijkertijd worden er tips gegeven die het je makkelijker maken om boodschappen te doen.

Naast de recepten krijg je uitleg waarom de meeste diëten niet werken en waarom je met het volgen van de recepten uit dit boek wel een blijvend afgeslankt resultaat mag verwachten.

 

Afslank receptenbijbel

Niet alleen ik ben tevreden

Inmiddels hebben al heel wat mensen de recepten uit de Afslank Receptenbijbel uitgeprobeerd. Als je gaat kijken wat de reacties van de gebruikers van dit boek zijn zal je veel positieve geluiden horen.

Net als ik komen mensen er achter dat dit boek je echt helpt om af te vallen.  Wat opvalt wanneer je de reacties bekijkt is dat veel mensen in de eerste paar weken al behoorlijk wat kilo’s kwijt raken.

Dat heb ik zelf gelukkig ook zo mogen ervaren. Men is blij met de diversiteit en de smaak van de gerechten. Het merendeel van de mensen die het boek hebben gekocht en de recepten zijn gaan uitproberen, melden dat ze zich een stuk beter in hun vel voelen.

Ze hebben meer energie, het bewegen gaat makkelijker en er wordt ook  verteld dat het kopen van het boek het begin is geweest van een verandering van de hele lifestyle waarbij gezond, slank en fit zijn voorop staat.

WAT NICOLLETE VAN DAM VAN MIJN BOEK VINDT

afslank receptenbijbel NICOLLETE

Welkomstbonus

Toen ik de Afslank Bijbel kocht werd ik verrast met een aantal leuke bonussen. Niet alleen kreeg ik de beschikking tot de lekkere recepten in de digitale editie van het boek, maar voor een kleine meerprijs kon ik ook een papieren uitgave kopen.

Daarnaast kreeg ik maar liefst 5 leuke extra’s. Bonus 1 bestaat uit de dag- en weekmenu’s, samen met handige boodschappentips. De tweede bonus geeft je recepten voor lekkere en gezonde toetjes.

Iedereen snackt wel eens gedurende dag. Met de derde bonus, de recepten voor gezonde tussendoortjes, kan je blijven snacken maar dan op een verantwoorde manier.

Wanneer je ervoor kiest gezond te gaan eten, komt dat voort uit de wens om een slank en gezond lichaam te hebben. Met de vierde bonus krijg je 10 richtlijnen aangereikt waarmee je dat kan doel bereiken.

Tenslotte de laatste bonus. Door middel van een video word je een ultiem afslank programma aangeboden. Kortom, met de Afslank Receptenbijbel heb je een complete methode in handen om af te vallen en je lichaam gezonder te maken.

Naast al deze extra’s, werd mij bovendien beloofd dat in het geval ik niet tevreden20 dagen suikervrij mocht zijn over het boek, ik mijn geld terug kon krijgen. Binnen 60 dagen na aankoop krijg je het aankoopbedrag terug gestort.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is via mail te laten weten dat het boek niet is zoals je had verwacht.

Het gewenste resultaat

Al geruime tijd eet ik volgens de recepten van de Afslank Receptenbijbel. Het is ongelofelijk hoe snel ik begon af te vallen en binnen enkele weken zag ik al echt verschil.

Als ik nu in de spiegel kijk zie ik wat ik wil zien. Ik zie dat mijn rondingen minder zijn en mijn buik is platter en strakker. Mijn huid ziet er gezonder en gladder uit. Daarnaast barst ik van de energie en zie ik er over het algemeen gezonder uit.

Ik krijg ook leuke reacties van andere mensen die zeggen dat ik er zo goed uitzie. Ik voel me dan ook veel zelfverzekerder dan voorheen. Het geeft me een goed gevoel dat ik aan mezelf aan het werken ben maar het lekkere eten niet heb hoeven op te geven.

Ik eet alleen anders. Veel gezonder en wat ik eet is veel meer in balans. Maar deze ommezwaai in mijn eetgewoonten willen niet zeggen dat ik geen nooit meer kan snacken of helemaal geen zoetigheden meer kan eten.afslank-receptenbijbel-onderzoekOok hier heb ik namelijk recepten voor gekregen, zodat ik kan blijven genieten van een zoet tussendoortje af en toe. Het bevalt mij prima om mijn eetpatroon zo te veranderen dat ik overtollige kilo’s kwijt raak maar daarbij gewoon lekker te kunnen blijven eten.

Ik hoef me ook helemaal niet aan streng voorgeschreven hoeveelheden te  houden en heb tot nu toe dan ook nog absoluut geen honger gehad.

Weg zijn al mijn frustraties over de diëten die ik heb gevolgd maar niet het gewenste resultaat hadden. Ik heb mijn bijbel gevonden en daar blijf ik voortaan bij.

Wil jij Fitter Worden met Recepten, Weekmenu’s & Meer

JA!, Ik wil fitter worden

8 REACTIES

  1. Ik wilde het boek zojuist bestellen maar vraag mij af of deze afslank receptenbijbel ook op basis van het keto dieet is?
    Ik ging er eigenlijk vanuit maar kan het nergens specifiek terugvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here