De Keto Revolutie Review (Mitchel van Duuren)

Net zoals bij elk ander dieet had ik vooraf mijn bedenken over de Keto Revolutie. Het kwijtraken van de overtollige kilo’s is toch met name een kwestie van inzet en discipline?

Althans; dat is mijn bescheiden mening. Toch ben ik vol goede moed met de Keto Revolutie aan de slag gegaan. Mijn eerlijke en onafhankelijke mening vind je hieronder.

Wat is de Keto Revolutie precies?

Het programma ‘De Keto Revolutie’ is een programma waar een ieder de overtollige kilo’s mee kwijt kunt raken. In het programma draait alles om één ding: het vermijden van koolhydraten (ook wel aangeduid met de term ‘keto dieet’). Alle recepten uit dit programma zijn dan ook koolhydraatarme recepten.

Je hoeft jezelf niet uit te hongeren of uren in de sportschool door te brengen om gewicht te verliezen

Heb je interesse in de keto revolutie en haar bonussen?
Via onderstaande link ga je direct naar het product voor de meest scherpe prijs. 

Wat is een keto dieet

De term ‘keto’ is afkomstig van de term ‘ketogeen’. Deze variant van diëten slaat op het vermijden van koolhydraten. Eigenlijk draait een ketogeen dieet om twee aspecten:Het vermijden van de inname van koolhydraten

 • Het verhogen van de inname van vetten
 • Het vermijden van de inname van koolhydraten

Een keto dieet is gebaseerd op meerdere onderzoeken. Deze onderzoeken laten duidelijk zien dat de overtollige kilo’s aan koolhydraten te wijden zijn. Het is dus niet zo dat je vanwege de inname van vetten aankomt.

Nee, deze onderzoekers zijn ervan overtuigd dat je aankomt doordat je te veel koolhydraten binnen krijgt. Persoonlijk had ik daar mijn bedenkingen bij. Bij andere diëten draait het er namelijk juist om dat je wél voldoende koolhydraten binnen krijgt.

Hoe kan het dan bij een keto dieet opeens het tegenovergestelde zijn? De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is voor mij echter het bewijs dat deze onderzoekers gelijk hebben. Hoe dat komt? Daarover lees je uiteraard meer in deze review.

Als we een keto dieet moeten samenvatten, draait het dus om de inname van vetten in plaats van koolhydraten. De koolhydraten moet je juist niet tegen krijgen, aangezien die de oorzaak vormen voor het ontstaan van de overtollige kilo’s.

Als je af wilt vallen, is het dan ook noodzakelijk om de koolhydraten niet te nuttigen. Dat lukt perfect met de recepten die in dit programma naar voren komen.

Ik durf dan ook wel te stellen dat de Keto Revolutie één van de beste programma’s op het gebied van een keto dieet is. Hoezo ik dat vind? Dat lees je uitgebreid hieronder!

Wie is Mitchel van Duuren?

mitchel-van-duurenIk noemde de naam Mitchel van Duuren hierboven al even. Mitchel is de eigenaar en bedenker van de Keto Revolutie. Samen met een team van hardwerkende medewerkers heeft hij dit programma volledig weten te ontwikkelen. Daarbij ging hij uiteraard uit van de onderzoeken waaruit blijkt dat koolhydraten ongezond zijn.

Mitchel van Duuren is, naar eigen zeggen, al vanaf zijn 16e bezig met internet ondernemen. Dat begon allemaal toen hij onzeker was en op zoek naar een oplossing was om snel breed te worden. Die oplossing vond Mitchel uiteindelijk in eiwitten.

Op basis van die ontdekking startte Mitchel al snel met zijn eerste webshop in eiwitproducten. Door de jaren heen heeft Mitchel nog veel meer webshops en websites opgericht. De Keto Revolutie is eigenlijk het ‘eindproduct’ van zijn jarenlange ervaring.

Nog een leuk detail over Mitchel van Duuren: hij heeft het Paleo dieet naar Nederland gehaald. Met dit dieet is het mogelijk om tot 8 kilo per maand af te vallen, waarbij de nadruk niet ligt op afvallen. Nee, het Paleo dieet draait om het veranderen van je manier van eten. Ik durf wel te stellen dat de Keto Revolutie een vervolg op die Paleo dieet is.

Wat biedt het Keto Revolutie pakket?

Wat heeft het Keto Revolutie programma van Mitchel van Duuren nou precies te bieden? Nou, behoorlijk veel:

 • Het boek ‘De Keto Revolutie’
 • Het Intermittent Fasting handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
 • Keto Videocursus

In het boek De Keto Revolutie vind je onder andere voedingslijsten en Keto recepten terug. Deze keto recepten bevatten dus weinig tot geen koolhydraten en passen daarmee perfect in het straatje van een ketogeen dieet.

Wat mij direct aan het programma op viel, was de inhoud én de vormgeving. Bij veel boeken/programma’s zie je dat de inhoud prima is, maar dat de vormgeving simpelweg beneden peil is. Bij De Keto Revolutie is dat absoluut niet het geval.

Nee, het team van Mitchel van Duuren heeft overduidelijk veel aandacht aan beide factoren besteed. Dat werpt absoluut zijn vruchten af. Het boek is prettig om te lezen, alles is overzichtelijk en de inhoud is van een hoog niveau.

Met de recepten uit dit boek kan je heerlijke en gezonde gerechten bereiden. Deze gerechten hebben allemaal een gemeenschappelijk kenmerk: ze bevatten weinig tot geen koolhydraten. Exact dat is de essentie van een ketogeen dieet.

Wat dat betreft heeft Mitchel van Duuren dus prima werk afgeleverd met deze recepten. Mooi meegenomen is ook dat de recepten relatief makkelijk te bereiden zijn. Je hoeft in ieder geval niet uren in de keuken te staan om de recepten klaar te maken.

Wel is het hierbij belangrijk om het volgende te benoemen: De Keto Revolutie is een digitaal E-book en dus geen fysiek boek. Je kunt dus niet rustig door het boek heen bladeren en dingen omcirkelen. Nee, je hebt alleen via je computer/tablet/smartphone toegang tot de recepten uit het online programma.

Wat mij betreft is dat prima. Een fysiek boek ligt toch alleen maar in de weg, terwijl ik mijn computer/laptop/smartphone altijd wel bij de hand heb.

Ook wil ik nog iets opmerken over Intermittent fasting. Toen ik deze term zag staan, had ik namelijk geen idee waar die term betrekking op heeft. Ik kan Intermittent Fasting het beste omschrijven als een manier van eten.

Bij dit programma gaat het namelijk niet om diëten, maar om je manier van eten. Het gaat er om wanneer en hoe lang je wel en niet eet. Kortom: je hele voedingspatroon is hierbij belangrijk en niet alleen datgene wat je eet. In De Keto Revolutie wordt dan ook veel aandacht aan dit punt geschonken.

Als je je aanmeldt voor de Keto Revolutie, krijg je het Intermittent Fasting handboek meegeleverd. Uitermate handig en zeer efficiënt om van de overtollige kilo’s af te komen!

Heb je interesse in de keto revolutie en haar bonussen?
Via onderstaande link ga je direct naar het product voor de meest scherpe prijs. 

Voordelen en nadelen van de Keto Revolutie

Wat is jouw indruk tot nog toe van de Keto Revolutie? Zoals je in de inleiding kon lezen, was ik enigszins sceptisch over dit programma. Dergelijke programma’s zijn namelijk veelvuldig op het internet te vinden.

Het is een understatement om te zeggen dat niet alle programma’s van een hoog niveau zijn. Dat is in mijn ogen gelukkig wel het geval bij de Keto Revolutie. Dit online programma brengt, in mijn ogen, enkele zwaarwegende voordelen:

 • De recepten zijn gevarieerd en gemakkelijk te bereiden
 • Een ketogeen dieet is een efficiënte manier om de overtollige kilo’s kwijt te raken
 • De prijs-kwaliteitsverhouding is dik in orde
 • Bij de Keto Revolutie wordt ook aandacht besteed aan intermittent fasting
 • Je kunt gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie

Bovenstaande voordelen zijn voor mij behoorlijk belangrijk. Zo vind ik het prettig om niet te lang in de keuken te hoeven staan. Uiteraard was het ook mijn doel om van de overtollige kilo’s af te komen. Dat is geen enkel probleem met de Keto Revolutie. Als je dit online programma vol inzet volgt, vliegen de kilo’s er van af.

Maar, ik heb ook enkele nadelen bij de Keto Revolutie gevonden:

 • Het is helaas een digitaal pakket. Je hebt geen fysiek boek tot je beschikking. Persoonlijk vind ik dit geen groot nadeel, maar ik kan me voorstellen dat andere graag een fysiek boek zouden willen hebben
 • Je kunt last krijgen van bijwerkingen. Denk hierbij aan duizeligheid en misselijkheid. Dat komt puur door de minieme inname van koolhydraten. Daar moet je lichaam aan wennen
 • Het dieet is behoorlijk extreem; het dieet is dan ook niet voor iedereen geschikt.

Ook wil ik hierbij graag nog het volgende vermelden. Voor intensieve sporters is dit dieet zeker niet geschikt. Als sporter heb je namelijk de koolhydraten nodig om perfect te kunnen presteren. Professionele sporters nuttigen voor een belangrijke wedstrijd dan ook veel koolhydraatrijke producten.

Als je een intensieve sporter bent, is het dan ook bijna niet te doen om dit dieet te volgen. Je merkt direct dat je minder energie hebt en dat je spieren minder kracht kunnen leveren. Dat heeft puur te maken met het feit dat je geen koolhydraten binnen krijgt.

Keto Revolutie ervaring van anderen

Je hebt hierboven de voor- en nadelen van de Keto Revolutie kunnen vinden. Het is echter geen feit dat dit de voor- en nadelen van dit online programma zijn. Nee, deze voor- en nadelen heb ik op deze manier ervaren. Het is bijvoorbeeld een behoorlijk extreem dieet; daar kwam ik al snel achter.

Doordat ik het één en ander gewend ben, kon ik daar mee om gaan. Ik kan me echter goed voorstellen dat andere mensen hier veel moeite mee hebben. Het dieet is dusdanig extreem dat je last van meerdere bijwerkingen kunt krijgen. Feit is echter wel dat je met dit programma behoorlijk veel kilo’s kwijt kunt raken.

keto-revolutie-review

Dat is wellicht wel het meest zwaarwegende voordelen. Maar, wat vinden andere dan zoal van de Keto Revolutie? Zijn zij ook net zo positief als dat ik ben?

Ja, dat zijn ze zeker. OP het internet zijn veel ervaringen te vinden van mensen die dit programma hebben gevolgd. Een algemene opmerking daarin is dat veel mensen de overtollige kilo’s kwijt zijn geraakt. Dat is uiteindelijk wat iedereen wenst!

Bij veel ervaringen wordt echter wel opgemerkt dat het geen gemakkelijke weg was. Zoals ik hierboven al uitlegde, is het een behoorlijk extreem dieet. Ook van de bijwerkingen kan je last krijgen; puur omdat je lichaam opeens geen koolhydraten meer binnen krijgt.

Normaliter vormen de koolhydraten de brandstof voor het menselijk lichaam. Dat verandert compleet door dit programma en het lichaam heeft daardoor wat tijd nodig om zich hier op aan te passen.

Moraal van de ervaringen van de anderen: het is een zwaar dieet, maar wél een dieet waarmee de gewenste resultaten behaald kunnen worden. De Keto Revolutie stelt je in staat om van je overtollige kilo’s kwijt te raken. De recensies van vele gebruikers laat zien dat dit in veel gevallen perfect lukt.

Wat kost de Keto Revolutie?

keto-revolutie-pdfWil je ook graag van je overtollige kilo’s afkomen? Dan kan ik je zeker aanraden om je aan te melden bij de Keto Revolutie. De ervaringen van anderen laten zien dat dit programma perfect geschikt is om de overtollige kilo’s mee kwijt te raken. Wat moet je nou betalen voor het programma?
De basisprijs voor het programma is € 97,00. Middels mijn kortingscode kan je het programma nu al voor een bodemprijs van € 37,00 aanschaffen. Voor dat geringe bedrag krijg je dus een perfect programma voorgeschoteld waarmee je alle overtollige kilo’s kwijt kunt raken.

Ben je niet tevreden over het programma? Dan kan je ook nog gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie. Deze periode loopt tot 60 dagen na aankoop van het programma.

Waar kan je de Keto Revolutie kopen?

Is het nou mogelijk om de Keto Revolutie op elke plek te kopen? Nee, zeker niet. De Keto Revolutie is namelijk niet bij iedereen te koop. Via de kortingslink die je onder aan dit artikel kunt vinden, kan je het programma tegen een zeer voordelige prijs aanschaffen. Voor een bedrag van maar €37,00 kan je toegang krijgen tot de volgende producten:

 • Het boek ‘De Keto Revolutie’
 • Het Intermittent Fasting handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
 • Keto Videocursus

Koop direct het programma en ga aan de slag met een succesvolle strijd. Een strijd waarin je de overtollige kilo’s kwijt gaat raken!

Heb je interesse in de keto revolutie en haar bonussen?
Via onderstaande link ga je direct naar het product voor de meest scherpe prijs. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in