Home life of dani blog

life of dani blog

life of dani

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Mijn naam is Danique, ik ben druk bezig met mijn Instagram, Youtube kanaal en nu ook mijn blog!

Ik wil jullie graag meer info geven over voeding, training en een gezonde leefstijl.

Ik zou het leuk vinden als je abonneert op mijn Youtube kanaal

LIFE OF DANI , Of mij volgt op Instagram daniiquex

 

Liefs, Danique

Er wordt vaak aan mij gevraagd waar ik de motivatie vandaan haal om 4 keer per week te gaan sporten, en mijn voedingsschema te volgen. Als eerste heb ik een coach die mij begeleid met mijn voeding.Ik ga...
Vandaag gaan we het hebben over de Smart Bars Crunchy van body&fit Ik vind het zelf echt ideaal als tussendoortje. Je hebt wat eiwitten binnen, maar niet te veel koolhydraten en suiker.Mijn persoonlijke favoriet is de Smart Bar Crunchy. Doordat...
Vandaag ga ik een aantal gezonde voedingsmiddelen met jullie delen, die helpen bij een gezonde leefstijl. Overal staat natuurlijk voor dat ‘te’ te veel is. Van alles wat je te veel eet, kom je aan. Het zijn de gezonde...
Veel mensen vragen zich af wat nou eigenlijk een gezonde leefstijl is. Met een aantal tips help ik jou naar een gezonde levensstijl.Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, gevarieerd eten en ontspannen waar het kan. Het is ook...
WACHT! Voordat je weg gaat...

Vul je naam en emailadres in en bekijk het beste dieet van 2018!

Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij