life of dani blog

life of dani blog

life of dani

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Mijn naam is Danique, ik ben druk bezig met mijn Instagram, Youtube kanaal en nu ook mijn blog!

Ik wil jullie graag meer info geven over voeding, training en een gezonde leefstijl.

Ik zou het leuk vinden als je abonneert op mijn Youtube kanaal

 

LIFE OF DANI , Of mij volgt op Instagram __lifeofdani

 

Liefs, Danique

 

Eiwitrijke producten voor na het sporten

Eiwitrijke producten voor na het sporten

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is het belangrijk dat als je (veel) sport, je genoeg eiwitten binnen krijgt om je spieren te laten herstellen. Het lichaam haalt energie, voedingsstoffen en mineralen uit voedsel.Door...
vitamine

Mijn Body en Fit Vitamine – Life Of Dani

Zoals jullie misschien wel weten, gebruik ik vaak producten van Body en Fit. Vandaag ga ik jullie vertellen welke vitamines ik dagelijks gebruik. Vitamine D3 Dit gebruik ik, omdat vrouwen vaak Vitamines D te kort hebben...
sneller aan mijn eiwitten

Hoe kom ik sneller aan mijn eiwitten?

Vandaag ga ik jullie aan de hand van wat tips vertellen hoe je sneller aan je eiwitten komt. Zoals de meeste van jullie misschien wel weten, zijn eiwitten erg belangrijk voor sporters.Door eiwitten...
motivatie

Motivatie by Danique

 Er wordt vaak aan mij gevraagd waar ik de motivatie vandaan haal om 4 keer per week te gaan sporten, en mijn voedingsschema te volgen. Als eerste heb ik een coach die mij begeleid...
Smart Bars Crunchy

Smart Bars Crunchy by Danique

Vandaag gaan we het hebben over de Smart Bars Crunchy van body&fit Ik vind het zelf echt ideaal als tussendoortje. Je hebt wat eiwitten binnen, maar niet te veel koolhydraten en suiker.Mijn persoonlijke favoriet is...
Gezonde voedingsmiddelen

Gezonde voedingsmiddelen

Vandaag ga ik een aantal gezonde voedingsmiddelen met jullie delen, die helpen bij een gezonde leefstijl. Overal staat natuurlijk voor dat ‘te’ te veel is. Van alles wat je te veel eet, kom je...
gezonde leefstijl

Wat is nou eigenlijk een gezonde leefstijl?

Veel mensen vragen zich af wat nou eigenlijk een gezonde leefstijl is. Met een aantal tips help ik jou naar een gezonde levensstijl.Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, gevarieerd eten en ontspannen waar...
WACHT! Voordat je weg gaat...

Vul je naam en emailadres in en ontvang het beste dieet van 2018!

Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij