Boeken

Boeken over gezondheid, sporten, voeding en fitness? Hieronder een selectie van een aantal must-read boeken!

 

 

Killerbody 1

Killerbody–Slank in 12 weken

door Fajah Lourens


In dit boek leert Fajah Lourens je hoe je haar haalbare doelstellingen kunt behalen.Volg haar 12 weken trainings & voedingsschema's en geniet van de lekkere praktische recepten.Deze ontwikkelde ik speciale voor jou samen met een team van fitnessexperts en voedingsdeskundigen.Met een killerbody dieet is een gezonder en strak lichaam ook voor jou binnen hand bereik.

 

 

  KOOP NU   

 

 

Killerbody 2

Killerbody 2 100 slanke en snelle receptenKillerbody 2 - 100 slanke en snelle recepten

door Fajah Lourens


Killerbody 2 is top aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Fajah Lourens. Het boek bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan en volledig Killerbody-proof zijn. Klaar om van jouw killerbody een lifestyle te maken? Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte.

 

KOOP NU

Killerbody 3

killerbody 3

Killerbody 3 - Back in shape

Fajah Lourens

Training en voeding tijdens en na je zwangerschap
Fajah Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen.
Met tips voor de tijd tijdens en ná de zwangerschap geeft Fajah antwoord op de online meest gestelde vraag hoe je snel weer je oude figuur terugkrijgt. Een raadgever met trainings- en voedingsschema’s, lekkere recepten voor het hele gezin en gezonde opvoedtips voor kinderen.

 

 

KOOP NU

 

 

Afslank receptenbijbel

afslank receptenbijbel

DE AFSLANK RECEPTENBIJBEL

door Drs. Oscar Helm


Iedere keer dat je begint met een dieet of afslankmethode je eerst even afvalt en daarna weer aankomt... iets wat we ook wel het jojo-effect noemen. Of nog erger, je valt helemaal niet af!

Uit onderzoek blijkt zelfs dat 2 op de 3 mensen aankomt van een dieet, in plaats van afvalt.

Eén van de belangrijkste redenen is dat bijna alle diëten niet vol te houden zijn door een saai en eentonig eetpatroon, en ellenlange regels en beperkingen.

Vandaag wordt de dag dat je deze waardeloze diëten voorgoed achter je laat en al je overtollig (buik)vet gaat verslaan.

 

KOOP NU

 

 

Fitchef Turbo

fitchef-turboFitchef Turbo

door mark van oosterwijck


Deze boeken zijn het resultaat van mijn persoonlijke strijd tegen overgewicht. Een strijd waaruit een passie voor gezonde voeding is ontstaan.

Het 'probleem' met veel kookboeken van tegenwoordig is dat ze vaak direct in de boekenkast verdwijnen. Teveel ingrediënten, te lange bereidingstijd, teveel exotische (dure) producten. Heel erg leuk, maar totaal niet praktisch voor dagelijks gebruik. 

Met mijn boeken laat ik je zien dat gezond eten niet saai, duur, tijdrovend en complex hoeft te zijn. 

Doe er je voordeel mee

 

Koop Nu